'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

TRT'nin 3 senedir milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Teşkilat'ın yeni sezonu bomba gibi başladı. Teşkilat dizisi, kadrosuna birçok ünlü oyuncuyu dahil etmesiyle izleyici sevindirirken meraklandırdı da. 

4.sezon hazırlıkları devam eden Teşkilat dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena), Tuğçe Açıkgöz ve Aybüke Pusat katıldı. Deniz Baysal'ın sürpriz ayrılığının ardından başrol kadın oyuncunun kim olacağı merak konusu olurken Aybüke Pusat'ın katılması 3 senedir diziyi yakından takip eden izleyiciyi memnun etti. 

Daha önce de Söz isimli askeri dizide rol alan ve çok beğenilen Aybüke Pusat uzun süredir romantik komedi dizilerinde yer alıyordu. Genç oyuncunun yeniden aksiyon dizisinde rol alacak olması hayranlarını heyecanlandırdı. Saçını kırmıza boyayan genç oyuncunun dizideki rolü hayranlar tarafından beğeniyle karşılandı. 

Dizinin yayınlanan son fragmanı, 83. bölümde neler olacağına dair bazı ipuçları verdi. Bunlardan en önemlisi ise Neslihan'ın istifası oldu.

Neslihan, ekibe zarar vereceğini düşünerek istifasını yazdı ancak onu büyük bir sürpriz beklemekte. Diğer bir detay ise Ömer'in Zehra'yı bulması oldu. Baskın yapılan bir evde yatakta yatan Zehra'yı bulan Ömer, şoke oldu. Zehra'yı bulan Ömer, tüm ekibe yaşadığını haber verdi ve onu kurtarmak için çalışmalara başladı. Peki, yatakta yatan gerçekten Zehra mı?