Çağlar Ertuğrul'un milyonları ekrana kilitleyen Teşkilat dizisinden bir anda ayrılması hayranlarını üzüp meraklandırmıştı. Sevilen oyuncu, diziden neden ayrıldığını açıkladı. 

Dağ, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk gibi projelerde rol alarak hayran kitlesini günden güne genişleten Ertuğrul, 48 bölümdür rol aldığı Teşkilat dizisinden ayrılma nedenini paylaştığı video ile anlattı. 

Bol aksiyonlu diziden ayrılma nedeni olarak sakatlığını gösteren Çağlar Ertuğrul, ''Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Bunun yeteri kadar ciddiye alındığını düşünmüyorum. Tabi ki geçmiş olsun mesajları yazan var, onlara çok teşekkür ediyorum.'' diyerek sakatlık durumunu şu sözlerle açıkladı:

''Çok da ciddi değil ama kalıcı hasarlara yol açılabileceği için böyle bir önlem alındı. Ben aslında geçeceğini ümit ettim ama geçmedi. Doktor, yırtık başlangıcı olduğunu ve hemen fizik tedaviye görülmezse ameliyata kadar gideceğini söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti.''

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Dağ ile geri dönecek

Diziden ayrılma nedeninin ilk önce yapım şirketiyle alakalı olduğunu söyleyen Ertuğrul, Teşkilat'ın yapım şirketi Tims&B ile 2023 yılına kadar anlaşma yaptığını ifade etti. Aynı zamanda dizinin yönetmeni Alper Çağlar ile Dağ filminin yenisini çekeceklerini de açıkladı.