Gardırop dergisinin Eylül ayına kapak olan Deniz Baysal dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Zehra karakteriyle iki sezondur TRT1 ekranlarında yer alan başarılı oyuncu kendisinin zorlandığını ama mutlu olduğunu da belirtti. Kendi ayakları üzerinde duran ve tuttuğunu koparan bir karakter olan Zehra'nın kendisi için bir fırsat olarak gördü.

Teşkilat Zehra diziden ayrılıyor mu? Deniz Baysal ayrıldı mı? Deniz Baysal  kimdir, kaç yaşında? - Haberler

TRT1 ekranlarında her pazar yayınlanan ve favori dizileri arasında bulunan Teşkilat şu sıralar oyuncu ve çekim mekânı değişiklikleriyle gündemdemin en üst sıralarında yer alıyor. Dizinin başladığı günden bu yana çekimleri Ankara'da gerçekleşmişti. Ancak Teşkilat dizisi artık İstanbul ilinde çekimlerinin yapılacağı ifade edildi. Ayrıca başrol oyuncusu da değişen dizide yeni oyuncularında ekibe dahil olduğu haberleri gündemde yer aldı.

Teşkilat dizisinde Zehra karakteri Deniz Baysal için çok özel!

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Mit ajanlarının yaşantısını ve etraflarında gelişen olayları çarpıcı çekim teknikleriyle ekrana yansıtan Teşkilat dizisinde Deniz Baysal kilit bir karakterler hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Güzel oyuncu Zehra karakterinin kendisini zorladığını ama bu durumdan da keyif aldığını ekledi. Kaliteli bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden genç ve başarılı oyuncu artık İstanbul ilinde olmaktan dolayı heyecanlandığını ifade etti.