Her cumartesi akşamı TRT ekranlarında yayımlanan ve başrollerinde Hazal Çağlar, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziye yeni oyuncuların dahil olması seyircileri sevindirirken karakterlerin dizinin seyrine nasıl yön vereceği de merak konusu olmuştu. Daha önce final haberleriyle sık sık gündeme gelen Gönül Dağı, kadrosuna katılan yeni oyuncularla birlikte dizinin yayından kaldırılmayacağı öğrenildi.

Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı

DİZİ FİNAL YAPMAYACAK

Sık sık final yapacağı iddia edilen Gönül Dağı dizisi, kadrosuna yeni oyuncular eklenmesi ile izleyicileri şaşırttı. Bunun üzerine TRT 1 yönetiminin aldığı yeni bir kararla, Gönül Dağı dizisinin yayından kaldırılması ertelendi. Bu kararla birlikte, bu sezonun final yapmayacağı duyuruldu.  Dizinin yeni sezon bölümlerinin Eylül ayında seyircilerle buluşması bekleniyor ve dizinin senaryosunun da değişeceği söyleniyor.