Acun Ilıcalı'nın sunumu ile reytin rekorları kıran yarışma Survivor All Star 2024 izleyenleri ekranlara kitlemeye devam ediyor.  son dokunulmazlık oyununu 12-3'lük skorla mavi takım kazanırken Farklı sonuçlanan oyunun ardından üçüncü eleme adayı belli oldu. 

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNU | 17 Ocak Survivor Ödül oyununu kim, hangi  takım kazandı? Eleme aday...

Bahar dizisi yeni bölüm bu hafta olacak mı? Açıklama geldi Bahar dizisi yeni bölüm bu hafta olacak mı? Açıklama geldi

Kırmızı takımda adının yazılmasını isteyen  Turabi Çamkıran'a 6 oy, Ersin Korkut'a 5 oy, Özgür Tetik ve Yunus Emre Özden'e ise 1'er oy aldı. 

Survivor All Star 1. bölüm ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star 1.  bölüm izle - Aspor

TURABİ YİNE RAHAT DURMADI! ACUN'U SİNİR ETTİ

Survivor'ın eski şampiyonu, Özgür'ün adını yazmadan önce, "Sürekli bana kızıyorsun, çok kötü azarlıyorsun. Moralim bozuluyor. Sanki buranın sahibi gibi konuşuyorsun. O yüzden sana bir şiir yazdım" dedi ve ünlü televizyoncuya yazdığı şiiri okudu.

Turabi, ''"Birinci harfidir A. İkinci harfidir C. Üçüncü harfidir U. Dördüncü harfidir N. Beşinci harfidir I. Altıncı harfidir L. Yedinci harfidir I. Sekizinci harfidir C. Dokuzuncu harfidir A. Onuncu harfidir L. On birinci harfidir I. Acun Ilıcalı. Vallahi çok azarlamaya başladın, yakınca küseceğim. Kutuya atmıyorum kağıdı, kovulmak istemiyorum şimdi" dedi.