Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında yeni dönem memur alımı yapılacağı açıklandı. 

HANGİ ŞEHİRDE ÇALIŞACAKLAR?

Yüksek maaşla işe alınacak personeller, İş Bankası'nın İstanbul'da bulunan merkezlerinde istihdam edilecek. Başvuruda ise ikamet şartı aranmıyor.

İŞE ALINACAK PERSONELLER NE İŞ YAPACAK?

İş Bankası, iş tanımını şu şekilde açıkladı: "Kurumsal Şubelerde çalışan Uzman Yardımcısı ekip arkadaşlarımız, kurumsal nitelik ve boyutlardaki firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak üzere Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yaparlar. Müşterinin ihtiyaçlarını, içinde bulunduğu sektörün dinamiklerini, müşteriye özgü özellikleri, müşterinin faaliyet, yatırım ve stratejilerini anlayarak yaptığı analizler sonucunda, müşterinin risk/getiri tercihlerini ve ihtiyaçlarını tespit eder; piyasalardaki gelişmeleri izleyerek bunların müşterinin finansal portföyüne olan etkisini gözetir, müşterinin risk ve kazanç düzeyindeki değişimleri inceler. Yönettikleri müşteri portföyünün karlılığını yükseltmek, yatırım portföylerindeki revizyonları gerçekleştirmek üzere çalışmalar yürütürler"

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden en geç 31.03.2024 tarihine kadar mezun olmak.

04.02.2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.(4 Şubat 1994 ve sonrası doğanlar başvurabilecektir.)

Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak

Açıklama penceresinde yer alan ve geçerlilik süresi dolmamış sertifikalardan birine sahip olanlar, İngilizce sınavından muaf tutulur.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2024 Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2024 Mart ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Uzman Yardımcısı alım sınavlarımıza en fazla iki kere katılabilirsin. Aynı anda Uzman Yardımcısı ve Sistem uzmanı süreçlerimizden sadece birine devam edebilirsin. Bu süreçlerde değerlendirme merkezi ve mülakat aşamasında başarısız olan adaylar Uzman Yardımcısı ya da Sistem Uzmanı ilanlarımıza başvuramamaktadır.