Dün oynanan Türkiye- Lüksemburg maçına eleştiriler devam ediyor.

Dün akşam gerçekleşen Türkiye-Lüksemburg karşılaşması 3-3 beraberlik ile son buldu. Ancak maçın yankıları maç sonu da devam etti. Türkiye Milli takımının teknik direktörü Stefan Kuntz, tercih ettiği oyuncular sebebiyle eleştirilerin odağında yer aldı.

Özellikle Beşiktaşlı oyuncu Salih Uçan’ı kadroya dahil etmemesi taraftarı öfkelendirdi. Yine taraftarın güvendiği ve sahada görmek istediği bir diğer isim de Hoffenheim'de top çeviren Ozan Kabak'tı. Teknik Direktör Kuntz, Salih Özcan'ın sakatlanmasının ardından yerine Salih Uçan veya Ozan Kabak'ı almayınca hatalı bulundu. Kuntz, sakatlığın ardından Tolga Ciğerci'yi tercih etti.  Bu eleştiriler üzerine de Kuntz, şu açıklamayı yaptı:

"Faroe Adaları takımında güçlü ve uzun oyuncular var. Tolga Ciğerci seçeneğimizin sebeplerinden biri de bu oldu. Bu, bir oyuncuya ya da bir takıma karşı alınmış kararlar değil. Tolga Ciğerci savunma olarak daha güçlü bir oyuncu. İsmail de Türkiye'nin potansiyele sahip genç oyuncularından biri. Kimin yerini kimle daha iyi dolduracağımızı düşünüyoruz kadroyu kurarken."

TFF Başkanı Büyükekşi'den flaş Fenerbahçe ve Ali Koç sözleri TFF Başkanı Büyükekşi'den flaş Fenerbahçe ve Ali Koç sözleri