Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde 2018 meslek kodu giriş hatasını düzelttiğini duyurdu.

Büro olarak tanımı yapılan meslek kodu, veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak düzeltildi.

"Bu mücadeleyi de birlikte kazanacağız" demişti

Türkiye Sağlık-İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy, "Birçok iş yerlerimizdeki sorunlardan biri de meslek kodları ve görev tanımları. Bununla ilgili sendikamız olarak hukuki süreci başlattık. Birçok iş yerinde davalar açtık, birçok iş yerine müfettiş talep ettik. Bununla ilgili işin çözülmesi, iş huzurunun sağlanması için mücadelemiz devam ediyor. Bu mücadeleyi de birlikte kazanacağız." dedi.

Fethi Gürer: 696 sayılı KHK ile belediye taşeron işçileri Belediye şirket işçisine dönüştürüldü Fethi Gürer: 696 sayılı KHK ile belediye taşeron işçileri Belediye şirket işçisine dönüştürüldü

Meslek kodu değiştirildi

Sendikadan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası olarak Kocaeli Üniversitesi Hastanemizde 2018 meslek kodu giriş hatasının düzeltilmesi için yaptığımız girişimler neticelenmiş olup; büro meslek kodu, veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak değiştirilmiştir.

Emeği geçen başta Genel Başkanımıza, Genel sekreterimize, Genel merkez yöneticilerimize, hastane yöneticilerimize, temsilcilerimize teşekkür ederiz."