Şirket analizi ve çözümler üreten Great Place to Work Enstitüsü, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ni açıkladı. 179 şirketten 96 bin 269 çalışanın temsil edildiği bir araştırma sonucu belirlenen 31 şirket ödül almaya hak kazandı.

İLK SIRADA ABBVIE YER ALIYOR

250-500 çalışan sayısı kategorisinin ilk sırasında AbbVie yer alırken, ikinci Magna Seating Türkiye, üçüncü Novartis oldu. Organik kimya dördüncü, Astra Zeneca beşinci, SOCAR altıncı sıradan listeye girdi. Stackpole International yedinci olurken, Döhler Gıda sekizinci, Servier dokuzuncu oldu. 

Eğitim Sen yeni müfredatı reddetti: Asla kabul etmiyoruz, Bakanı istifaya davet ediyoruz Eğitim Sen yeni müfredatı reddetti: Asla kabul etmiyoruz, Bakanı istifaya davet ediyoruz

500-2000 çalışan sayısı kategorisinde Sahibinden.com ilk sıradan listede yer aldı. Glaxo Smith Kline ikinci, 3M üçüncü olarak ödül almaya hak kazandı. Atasun Optik, dördüncü, MAPFRE Sigorta beşinci, Tavuk Dünyası altıncı, STAR Rafineri ise yedinci oldu. 

2.000 ve üzeri çalışan sayısı kategorisinde birinciliğe, Hilton layık görüldü. Kuveyt Türk Katılım Bankası bu kategorinin ikincisi, Albaraka Türk Katılım Bankası üçüncüsü, Petkim ise dördüncü oldu.

Editör: TE Bilişim