Bir süredir ayrı olduğu eşiyle barışmak isteyen Mehmet Altun, Esra Erol'un sunduğu programa katıldı. Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. 

CİNAYET SUÇUNDAN 9 YIL CEZA ALDI

İddialar sonrası programa gelen Dadı Meryem ile ilgili kan donduran gerçekler ortaya çıktı. Yayın sırasında ihbar hattına gelen bazı mesajlar sonrası Esra Erol "Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Meryem, cezaevine girdiğini kabul ederek cinayet suçundan 9 yıl yattığını söyledi.

DEM Parti'de büyük skandal! Kaçak elektriği kesilenleri protestoya çağırdı DEM Parti'de büyük skandal! Kaçak elektriği kesilenleri protestoya çağırdı

CEZAEVİNDEN ÇIKINCA CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Dadı Meryem'in 8 yaşındaki Hasret Karakoç isimli bir kız çocuğunu öldürüp gömdüğü ve 9 yıl hapishanede cezasını çektiği gün yüzüne çıktı. Meryem, "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum" diyerek kendini savundu.

Dadı Meryem'in aslında Serkan isminde bir erkek olduğu ve cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği öğrenildi. 

Editör: Gizem Külcü