Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, İclal Aydın'ın romanından uyarlanan dizinin son bölümünde heyecan doruktaydı. Üç kız kardeşin hayatlarına dair sırlar, aşklar ve mücadeleler izleyenleri ekran başına kilitledi.

31 Ekim Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümde ise daha fazla gerilim ve duygu yüklü sahneler bekliyor. Yeni bölümden bir ön izleme sahnesi de Kanal D'nin resmi YouTube kanalında paylaşıldı.

'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek

Uzay, parkta yalnız başına salıncakta sallanan Dönüş'ün yanına gelerek onunla tanışmak ister. Dönüş, Uzay'ın kendisini nereden tanıdığını merak eder. Uzay, Dönüş'ün yazdığı kitabı çok beğendiğini ve ezberlediğini söyler. Dönüş, Uzay'ın bu ilgisinden rahatsız olur. Uzay, Dönüş'ten kitabını imzalamasını ister. Dönüş, istemeye istemeye kitabı imzalar.

Türkan, Kartal'a üzülüyor!

Bu sırada Türkan, Somer ile birlikte kafede otururken Kartal'ın kendilerini gördüğünü fark eder. Kartal, Türkan'a bakarak üzgün bir şekilde oradan uzaklaşır. Türkan, Somer'e Kartal'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu ve onu aldatmanın yanlış olduğunu söyler. Somer, Türkan'a Kartal'ın onu mutlu etmediğini ve onunla boşanması gerektiğini söyler. Somer, Türkan'ın ellerini tutarak ona kendisiyle yeni bir başlangıç yapmasını teklif eder.

İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Reha Özcan ve Berker Güven gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi reytig rekorları kırmaya devam ediyor.