Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, ablasının da ünlü bir gazetecinin kızı olduğunu öne sürmüştü. Ardından bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin hayat hikayesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Dilara G, Suphiye Orancı'nın ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Orancı'nın Metin Akpınar'dan Duygu ve Sevgi adında ikiz kızları da var.

2 YAŞINDAYKEN YURDA VERİLDİLER

Yeşilçam filmlerinde de rol alan ve ünlü olmak isteyen anneleri Suphiye Orancı, dünyaya getirdiği 4 kızını bir köye bıraktı ve çocuklarını bıraktığı aileye, para gönderip maddi yardımda bulunma sözü verdi. 

Adile Şen isimli köylü kadın, çocuklara bakmaktayken anne Suphiye Orancı, İstanbul'da bir suça karışıp cezaevine girdi. Bu sırada çocuklar hastalandı ve bakıcı kadın, validen yardım istedi. Dilara da o sıralar 2 yaşındayken çocuklar esirgeme yurduna alındı. 

Dilara bir süre Kemer'de yurtta kaldı ancak daha sonra Antalya'da yaşayan bir aile tarafından evlatlık edinildi. O ailenin yanında mutlu bir hayat süren Dilara, muhasebeci oldu. Esnaflık yapmakta olan eşi ile 6 yıl önce evlendi. Geçtiğimiz aylarda 2. çocuğunu kucağına alan Dilara G.'nin çocuklarının da, dedeleri olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a çok benzedikleri iddia edildi.