Ünlü oyuncu Ümraniye'de alkollü şekilde araç kullanırken trafik kazası yaptı. Durumu nasıl, ünlü oyuncunun söyledikleri tepki çekti.

Kaza, dün gece saat 03.50 sıralarında, Şile Otoyolu Parseller yol ayrımında gerçekleşti. Ünlü oyuncu Erkan Can, alkollüyken kullandığı  34 BK 4395 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Kazayı gören bazı sürücüler, yardım etmek için olay yerine gelip ambulans ve polis ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Erkan Can'a alkolmetreyi üfletti. Ünlü oyuncunun 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kazanın ardından ağır şekilde hasar alan araç çekici yardımı ile kaldırılırken Erkan Can'ın ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

Polislerin alkol kontrolü sonrasında, Ünlü oyuncunun söyledikleri sosyal medya da eleştirildi.

Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı

"ALKOLLÜYÜM, KANUNU DA BİLİYORUM"

Kazayı gördükten olay yerinden geçen bir vatandaşın telefonunun kamerasına yansıyan görüntülerde, Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diyerek alkolmetreyi üflüyor. Üfledikten sonra "Çıkacağını biliyorum" dediği duyuluyor. Durumunun iyi olup olmadığının sorulması üzerine Erkan Can, "Oğlum bende bir şey yok. Sakin ol, bende hiçbir şey yok. Matizim." cümlelerini kullandı.