Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'sinin gerçek eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Bakın o isim kiminle akrabaymış Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'sinin gerçek eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Bakın o isim kiminle akrabaymış

Beykoz Kanlıca'daki yalılarına Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve bu işte görevli mühendis Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar verildi. Mahkeme, Ebru Gündeş’in beraatına, tadilatı yapan inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in 1 yıl 8 ay hapsine hükmetti. Ceza ertelendi.

"TADİLAT ZAMANI KONSERDEYDİM"

Ebru Gündeş'in katılmadığı dava Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Celse arasında mahkemeye gelerek ifade veren Gündeş “Tadilat zamanı il dışı konserdeydim. Tadilat ve tamiratlarla ilgili talimatım yoktur” dedi. Ebru Gündeş'İn avukatı Begüm Can Gürel ise celse arası verdikleri savunmayı tekrar ettiklerini belirterek, “Parsellerden birisinin müvekkilim adına kayıtlı olmasının tek sebebi o dönemde müvekkilimin eşi Rıza Sarraf adına bankadan 2 kredi çıkmaması idi. Bu nedenle kredilerden biri müvekkilim adına çekilip kredinin bitmesinin hemen ardından parsel Rıza Sarraf adına devredilmiştir” dedi. 

Editör: TE Bilişim