Beşiktaş ve Pendikspor maçının değerlendirildiği programda yorumcular Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, birbirine girdi. "Ya Rasim gidecek ya ben giderim" ifadelerini kullanan Ahmet Çakar, programı terk etti. Çakar programı terk etmeden önce moderatör Ertem Şener'e rest çekerek, "Bir daha burada ya Rasim olur ya da ben olurum." dedi.

Ünlü yorumcular Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar canlı yayında sert bir tartışma yaşadı. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programındaki tartışmada Çakar, Kütahyalı'nın ısrarla kendisinden özür dilemesini istedi. Bu talebi yerine getirilmeyen Çakar, "Ya Rasim gidecek ya ben gideceğim" dedikten sonra yayını terk etti.

"YA RASİM YA BEN"
Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisinden özür dilememesi sonrası Ertem Şener'e rest çekerek, "Bir daha burada ya Rasim olur ya da ben olurum" ifadesini kullandı.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

AHMET ÇAKAR YAYINLARA DEVAM EDECEK
Yaşananların ardından programın moderatörü Ertem Şener, sosyal medyadan bir video paylaştı. Şener, Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında bir problem olmadığını ve Çakar'ın bir sonraki programda yayına döneceğini söyledi.