Borsaya ile kıyaslandığında  token’lar aynı kategoride yer alan diğer token’lara nazaran büyük risk taşıdğı uzmanlar tarafından tespit edildi. 

Ancak uzmanlar  token’ları takip ettikten sonra iyileşme olduğunu tespit etmesi halinde etiketi kaldırabileceğini belirtti. Bitcoin ise dün 1 saat içersinde yüzde 7'lik br düşüş ile 42 bin doların altına düşerek  yatırımcıları korkuttu. İsrail-Filistin savaşı ve Brent Petrol'ün alarm verdiği göz önünde bulundurulduğunda kripto paranın volatil hareketleri dikkat çekti.

Uzmanların yaptığı açıklamaya göre  10 adet coin’i “İzleme ve Takip” kategorisinde olduğu belirtildi.. İçinde Monero (XMR) ve Zcash (ZEC) gibi bilinen gizlilik odaklı kripto paraların da olduğu varlıklar şu şekilde sıralandı:
Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı açıklamada ANT, FIRO, KP3R, MDX, MOB, REEF, VAI, XMR, ZEC ve ZEN token’larının “İzleme Etiketine” dahil edildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Özbekistan’da: Ticaret hacmi 3 milyar doları aştı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Özbekistan’da: Ticaret hacmi 3 milyar doları aştı