Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil

Aydın'da konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT konusunda “EYT denen bir mesele var, çözeceğiz” dedi.

Bilgin, ''Şimdi yeni çalışmalarımız var. İşte EYT denilen bir mesele var. Onu çözeceğiz. Aralık ayında meclise intikal ettireceğiz. Ben 2000 yılında genel müdürdüm. Geçici işçilerimiz vardı. İşçilerimiz sadece geçici işçilerdi. Nasıl bir geçici hiç geçmiyor. Onu çözüyoruz, onu tarihe karıştıracağız. Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağım. Türkiye'nin ne sorunu varsa onu çözüyoruz. Burada kimsenin endişesi olmasın. Bunları seçim kazanmak için mi yapıyoruz? Hayır seçimi zaten biz kazanacağız. Bunları seçimi kazanmak için değil Türkiye'nin hangi sorunu varsa onu çözmek bizim görevimiz olduğu için yapıyoruz. Dolayısıyla Türkiye'nin sorunlarını çözen bir hükümetimiz var. Milletimiz endişe etmesin. Bu enflasyon meselesini de çözerek ileriye doğru gideceğiz.'' açıklamasında bulundu.