Volkan Demirel,,Fatih Karagümrük teknik direktörlüğüne getirildikten sonra Kırmızı-siyahlı takımda başarılı bir sezona imza attı. 

18 maça çıkan Demirel, 8 galibiyet elde ederken 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Süper Lig'de 50 puanla 9. sırada yer alan Fatih Karagümrük geride kalan haftalarda Konyaspor, Göztepe, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor ile ikincilik yarışı için mücadele edecek. 

Trabzonspor'un belalısı Başakşehir: Ters geliyor Trabzonspor'un belalısı Başakşehir: Ters geliyor

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyemini Fatih Karagümrük'te yapan Volkan Demirel, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Karagümrük, Gökhan Töre'yi istiyor

İstanbul ekibinin başında çıktığı 20 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi ile maç başına 1.70 puan ortalaması yakalayan 40 yaşındaki teknik adam, transferde Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan Gökhan Töre'yi gündemine aldı.

Gökhan Töre Karagümrük'e sıcak bakıyor

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözle bakılan Gökhan Töre'ye Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük'ün talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in göreve gelmesinin ardından forma bulamayan 30 yaşındaki futbolcunun da yaşamını ve kariyerini İstanbul'da sürdürmek istediği ve bu transfere sıcak baktığı ifade edildi.