Bolu'nun Mudurnu ilçesinde dün akşam saatlerinde kan donduran olay gerçekleşti. 

Yabancı uyruklu kadın, yine yabancı uyruklu  A.A. tarafından saldırıya uğradı. 1 çocuk annesi S.A. saldırıdan kaçıp çıplak halde esnafa sığındı.

İBB Başkanı İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz İBB Başkanı İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz

S.A. mutfaktan aldığı bıçak ile saldırgana zarar verdikten sonra, çocuğunu da alıp evden kaçtı.

Çıplak halde kaçtığı esnaf neye uğradığını şaşırdı. Esnaf yabancı uyruklu kadına kıyafet giydirip acil sağlık ekiplerini çağırdı.

A.A. cinsel istismar suçundan tutuklanıp cezaevine gönderilirken, S.A. ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Esnaf Tayip Ünsal, olayı anlattı:

 "Önceki akşam saat 20.30 civarında dükkanı kapatmak üzereyken, bir bayan geldi. Elinde küçük bir çocuk vardı. Üzerinde kanlar vardı. Ben şaşırdım tabi. Bana bir şeyler anlatmaya çalıştı ama yabancı uyruklu olduğu için anlatamadı. Üzeri çıplaktı, üstünü kapatması için kıyafetler verdik. Ben yaralandığını düşündüm. Durumu 112 Acil servise haber verdim. Bayanı sakinleştirmeye çalıştım. Daha sonra polis geldi. Dışarıda daha ileride bir kişinin daha yaralı vaziyette yattığını söylediler. Buradaki bayan yaralı değilmiş. Yaralı kişiye yardıma gitti sağlık ekipleri. 2'si de yabancı uyrukluymuş. Biz de şaşırmış durumdayız. Daha sonra da polis arkadaşlar bayanı ekip otosuyla götürdüler. Cinsel saldırı falan olabilir diye düşündük. Korunmaya muhtaç olduğunu anlatır gibi korku içinde geldi. Biz de yardımcı olduk. Ben de çekindim, yaralı olduğunu sandım. Daha sonra anladık ki yaralama olayını kendisi gerçekleştirmiş"