Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın paylaştığı dizide bu akşam neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Fragmanlarla heyecanlandıran Yabani, yeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de yayınlanacak.

YABANİ OYUNCULARI: Yabani dizisi hangi gün, nerede çekiliyor? - Magazin  Haberleri - Milliyet

Yeni bölümde neler olacak?

Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları bir hiç haline gelir. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorundadır.

Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğunu, Serhan’ınsa oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin için de dengeler değişir. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir.

Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Yabani dizisi konusu ve  oyuncuları

Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak.

Yabani - Merakla Beklenen Yeni Dizi "Yabani"nin İlk Tanıtımı Yayınlandı |  FOX

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var

Alaz yaşananlardan dolayı en çok Asi’ye karşı pişmanlık duyar. Nefretle beslenen aşkları, onlar fark etmese bile, daha da büyür. Asi tarafından bıçaklanan Alaz, Güven’in elinde can çekişirken; dört bir yandan köşeye sıkışan Serhan’ın öfkesinin odağı tek odağı yine Yaman’la babasıdır. Onun kini, Alaz ile Yaman arasındaki düşmanlığı da harlar. İçlerinden biri her şeyini kaybetmek üzeredir. Ama bu kim olacak?

Editör: Zeynep Peksoy