'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisine gösterilen ilgi günden güne artarak reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Sosyal medyada da çok aktif bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin YouTube'da yayınlanan sahneleri de çok beğeniliyor.

Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ,Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi şaşırttı! O romandan esinlendiği iddia edilirken, finali merak uyandırdı! Gülseren Budayıcıoğlu

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda iki ayrılık yaşandı.

Geçtiğimiz bölümlerde Cansu Fırıncı, hikayesi başta planlandığı gibi ilerlemediği için yapım şirketiyle anlaşarak projeye veda etti.

Halis Ağa’nın yakın arkadaşını canlandıran, Necip Usta karakterine can veren Menderes Samancılar diziye veda edecek.

yalı

TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Samancılar, Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinde rol alacak.