Yalı Çapkını dizisinin 44. bölümü, 3 Kasım Cuma akşamı Star TV'de yayınlandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya'nın paylaştığı dizinin yeni bölümünde neler oldu?

Suna ve Kaya yakalandı!

Seyran, Sultan'ın anlattıklarıyla sarsılır ve Ferit'le yüzleşir. Ferit, Seyran'a yaşadıklarını anlatmaya çalışır. Ancak Suna ve Kaya'nın öpüşürken yakalanması, işleri daha da karıştırır. Kazım, Suna ve Kaya'ya çok kızar ve onlara hesap sorar. Seyran ve Ferit, eve geldiklerinde Suna ile Kaya'nın ilişkisini öğrenirler ve şaşkınlık içinde kalırlar. Kaya, Suna ile evlenmek istediğini söylerken, Seyran İfakat'i suçlar. Ferit ise Suna'ya tepki gösterir.

Abidin'i de yanına alarak dışarı çıkan Ferit, geçmişten bir tanıdıkla karşılaşır ve şok olur. Pelin ve Zerrin ise Şehmuz'un evine giderek planlarını devreye sokarlar. Bu arada Nükhet, Sultan'la birlikte İfakat'i köşeye sıkıştırmak için harekete geçer. Fakat hesaba katmadığı bir ayrıntı vardır ve işler beklediği gibi gitmez.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde olduğu Yalı Çapkını'nda şu oyuncular da yer alıyor:

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

 Çetin Tekindor, Binnur Kaya, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları."