Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını, 27 Ekim Cuma akşamı 43. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizide Ferit'in baba olacağı haberi ve Seyran'ın Ferit-Sultan ilişkisini öğrenmesi büyük yankı uyandırdı. Bölümün ardından gelen haberler ise herkesi şaşırttı.

Cemre Gümeli'nin Yalı Çapkını macerası erken bitti!

Cemre Gümeli, Yalı Çapkını dizisindeki rolüne veda etti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Talih karakterinin hikayesinin sona erdiğini belirtti. Cemre Gümeli, daha önce Tatlı İntikam, Servet, Elimi Bırakma ve Bay Yanlış gibi başarılı dizilerde yer almıştı.

Yalı Çapkını'ndan büyük başarı! Dizi final mi yapacak?

Öte yandan başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in olduğu Yalı Çapkını bir başarıya daha imza attı. Yalı Çapkını, iki sezondur büyük ilgi gören ve sosyal medyada da çok konuşulan bir dizi oldu. Latin Amerika'nın en önemli ödüllerinden Produ Awards'ta iki kategoride ödül kazanan dizinin başarısı, uluslararası alanda da takdir topladı.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Yalı Çapkını dizisi ise final iddialarına rağmen devam ediyor. Dizinin 2024 haziran ayına kadar izleyiciyle buluşması planlanıyor.