Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var

Adana'nın Yüreğir ilçesinde fırını işleten bir şahıs R.A., yanında çalışan lise öğrencisini E.A.'yı taciz etti. Olayın ardından şüpheli şahısı polis ekiplerince tutuklandı. Olayın ardından 8 yıla kadar hapis istenen R.A., ''Bir anlık cahillikti'' sözü büyük tepki çekti.

Pişmanım diyerek kendisini savunan R.A'ya yönelik açılama yapan lise öğrencisi her gün tacize uğradığını açıkladı. Adli işlemlerin ardından polis ekiplerince tutuklanan şahıs adliyey sevk edildiken sonra cezaevine gönderildi.

8 YIL HAPİS İSTEMİ!

Cumhuriyet savcılığının yürüttüğü soruşturmanın bitmesinin ardından  R.A. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'çocuğa karşı teşhir' suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası talebinin ardından Adana 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

''NEDEN YAPTIM BİLMİYORUM''

Davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık R.A. yaptığı açıklama ile tepki çekerken, ''"Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı. Pişmanım" şeklinde açıklama yaptı.