Yaz transfer sezonunu hreketli geçiren Galatasaray birçok bölgeye transfer yapmak için futbolcularla temas kuruyor. Erden Timur geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaarda yapılan transferlerin kadroya tecrübe katacağını ve yapılan transferlerin önemli oalcağını açıklayan Timur,

Galatasaray taraftarını açıkladı. Futbolcu takiplerini son derece titizlikle yürüten yönetim transferleri sezon ilerlemeden takıma yetiştirmek istiyor.

TAKIMDAN AYRILACAK İSİMLER NETLEŞTİ

Galatasaray'dan ayrılmayı bekleyen birkaç isim daha var. Beklentilerin çok altında kalan Yusuf Demir'i Basel istiyor. İsviçre ekibi, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yaptı. Olimpiu Morutan da İtalyan ekibi Pisa yolcusu. Yunus Akgün'ün de daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmesi bekleniyor. Fredrik Midtsjö ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Roma'dan büyük umutlarla transfer edilen İtalya'nın altın çocuğu lakaplı Nikolo Zaniolo Galatasaray'ın kasasına rekor bir gelirle Aston Villa'ya transfer oluyor. 

Rekor bir gelirle Aston Villa'ya transfer oluyor

Galatasaray’dan ayrılmak için geri sayıma geçen Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi netleşti. Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki İtalyan yıldız için Aston Villa ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezonun devre arasında Roma'dan kadroya katılan kanat forvet, 7 milyon Euro kiralama artı 28 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle Premier Lig ekibine gidecek. Toplamda 35 milyon Euro'yu kasasına koyacak Galatasaray, Süper Lig'in satış rekorunu da kırarken Zaniolo'nun performansına bağlı olarak ayrıca 3 milyon Euro bonus kazanabilecek.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'ten yeni gelişme: Kafatası ve kemikler ona aitmiş Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'ten yeni gelişme: Kafatası ve kemikler ona aitmiş

Roma'dan 15 milyon Euro bonservis artı sonraki satıştan elde edilecek karın yüzde 20'si karşılığında alınan Zaniolo'dan kasaya girecek 35 milyon Euro'nun, 19 milyon Euro'su İtalyan ekibine ödenecek.

Galatasaray tüm transfer operasyonunda Zaniolo''dan yarım sezonda 16 milyon Euro kar elde etmiş olacak.