1990 yılında Konya'da doğan Lcuifer Michealson lakaplı sosyal medya fenomeni olan  Kaan Alkan sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımları ve iddialı kelimeleriyle gündemden düşmüyor.

Çektiği videolarla çoğu zaman eleştirilirken bazen ise güldüren fenomen Lucifer Michaelson'ın yıllar önce Star TV ekranlarında yayınlanan bir dizide yer aldığı ortaya çıktı. Ufak bir rolde yer alan Lucifer Michaelson'ın görüntüleri gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni Lucifer Michaelson, yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Lucifer Michaelson kimdir? Lucifer Michaelson'un gerçek adı ne? İşte ünlü  fenomenin eski hali

Yaptığı paylaşımlarda para,güç hırs ihtişamlı hayatlar adı alında kedni yorumuyla çektiği videolarla gümdemi sarsmaya devam eddereken, hepimizin izlediği filmde rol aldığını duyunca şok olacaksınız.

Lucifer Michaelson - YouTube

Asıl adı Kağan Alkan olan fenomen daha önce karşımıza Star Cademy ve Oses Türkiye de akrşımıza çıkmıştı.

Hayat Bazen Tatlıdır 20.bölümde neler olacak? Hayat Bazen Tatlıdır 20.bölüm  fragmanı yayınlandı mı? - TGRT Haber

Birce Akalay'ın başrolünde yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde kısa da olsa rol alan Lucifer'ın sahnesi sosyal medyada gündem oldu!

Çektiği Videolarla Gündem Olan Lucifer Michaelson'ın Yıllar Önce Bir Dizide  Yer Aldığı Ortaya Çıktı!

Davada karar belli oldu! İstiklal Caddesi'nde yetki ve sorumluluk İBB'de Davada karar belli oldu! İstiklal Caddesi'nde yetki ve sorumluluk İBB'de

Dizide Anıl Tetik'in canlandırdığı Koray karakteri ile tartışan Lucifer'ın canlandırdığı karakter rolü gereği dizi de oyuncular  tarafafından da tepkiye mağruz kalıyor.