İddialar şubat ayında ortaya atılmıştı. İddialar kapsamında, Yılmaz Erdoğan'ın model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığına yönelik söylentiler konuşulmaya başlandı. İddiaların ardından her iki isimdende bir açıklama gelmedi.

En son gerçekleşen olaylarda Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun sosyal medyada ikiliye ait  samimi görüntüler paylaştı. Bu olayın ardından suskunluk bozuldu.

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı şekilde yayınlanan görüntülerde kardeşler, Ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gittiler. İkiliye ait görüntüler Erdoğan'dan habersiz kaydedildi. Kardeşler kendi aralarında anlaşmaya vararak, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı.

ERDOĞAN KARDEŞLERE DAVA HAZIRLIĞINDA

Konuya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu öğrenildi. Daha sonrasında öğrenilenlere göre, Erdoğan avukatlarına iki isim hakkında TCK'nın 134. maddesinden dava açması için talimat verdi.

Konu kapsamında bulunan kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır." ibareleri yer alıyor. 

Cansu Taşkın ve Elif Vurgun ise, iletilen soruları yanıtsız bırakarak ve konuşmak istemediklerini aktardı.

(Kaynak:Halk TV)