Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Şubat'ta İstanbul başta olmazk üzere birçok ilde sis ve pus beklendiğini açıklamıştı. Uzmanlar vatandaşları dikkatli ve tedbirli olma konusunda uyarmıştı. İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği de, sis nedeniyle çift yönlü olarak durduruldu.

SİS NEDENİYLE GEMİ TRAFİĞİ DURDU

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin sis nedeniyle çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi. Gemi trafiğinin ne zaman devam edeceği ise sis ve pusa bağlı.

Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı

SİS NEDENİYLE GÖRÜŞ MESAFESİ AZALDI

İstanbul'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinden itibaren sis etkili oluyor. Erken saatlerde başlayan sis, İstanbul Boğazı'nın kuzey bölgeleri ile Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri çevresinde yoğunlaşıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü civarı ile Esenyurt, Büyükçekmece, Sultangazi ve Ümraniye'de de sis yer yer etkisini gösteriyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalırken, trafikte bazı noktalarda aksamalar yaşanıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı