Sinop’ta balıklı mantı üretildi Sinop’ta balıklı mantı üretildi

Ankara'da alkollü olduğu öğrenilen bir kişi yolun ortasına uzanarak trafiği birbirine kattı. Çankırı caddesinde yaklaşık yarım saat kaos yaşandı. Yerde yatan ve alkollü kişiyi son anda fark eden sürücüler ani fren yapmak durumunda kaldı. Çevredeki vatandaşların yerde yatan kişiyi yoldan kaldırma çabaları ise sonuçsuz kaldı.

SAĞLIK EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Yoldan kalkmak istemeyen alkollü kişi, bir süre sonra yol kenarındaki kaldırıma oturtuldu, daha sonra tekrar yol ortasına yattı. Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri geldi. Ambulansa binmesi için kişiyi ikna etmeye çalışan sağlık ekiplerinin girişimleri bir müddet sonuçsuz kaldı.

SEDYEYE BAĞLAMAK ZORUNDA KALDILAR

Şahıs, "Polis gelsin, benim telefonumu getirin' diyerek ekiplere direnmeye devam etti. direndi. Bu sırada caddede uzun araç kuyrukları oluşurken, çevrede toplanan vatandaşlar da olayı şaşkın bakışlarla izledi. Sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sedyeye zorla bağlanan adam, çevresindekilere küfürler savurarak direnmeyi sürdürdü. "Ben hakkımı istiyorum, beni ne hakla kaldırırsınız" diyerek bağıran adamın ambulansla hastaneye kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Editör: TE Bilişim