Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı grubun gitaristi olan Can Tunaboylu'ya, eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp etmesi gerekçesi ile 6 yıl 6 ay hapis cezası talep ediliyor.

CHP'den Bakanlığın tavuk eti ihracatı sınırlamasına tepki! CHP'den Bakanlığın tavuk eti ihracatı sınırlamasına tepki!

Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Tunaboylu'nun "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Darp sonucunda Çelik'in gözaltında morluklar, göz içinde kanama ve bileğinde kırık tespit edildi. Yaralanmanın ciddi olduğu bildirilirken, Tunaboylu'nun suçlu olduğuna dair kanıtlar bulunduğu aktarıldı.

can-tunaboylu5.jpg

Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, darp edildiğini ve bu iddiayı kanıtlayacak fotoğraflar paylaştı.

Olayın 4 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul Kadıköy'de gerçekleştiği belirtildi. Çelik ile Tunaboylu arasında yaşanan tartışmada, Tunaboylu'nun Çelik'e fiziksel şiddet uyguladığı ifade ediliyor.

Can Tunaboylu'nun ifadesine göre, Çelik'in saldırdığını ve kendisinin sadece kendini savunduğunu iddia ettiği aktarıldı. Ancak Adli Tıp raporu, Çelik'in ciddi şekilde yaralandığını gösterdi.

Çelik'in sol gözaltında morarma, sol gözünde kanama ve sol bileğinde kırık tespit edildi. Yaralanmanın ciddi olduğu ve vücutta kırığın önemli fonksiyonlara etki ettiği raporlandı.

can-tunaboylu6.jpg

SAVUNMASI ŞOKE ETTİ

Can Tunaboylu’nun ifadesinde sevgilisi Aybike Çelik’in kendisine vurduğunu söylediği aktarılan iddianamede, kollarıyla kendini koruduğu sırada elinin Çelik’e değmiş olabileceğini söylediği aktarıldı. Tunaboylu’nun yaralama kastı ile hareket etmediğini, kendisinin de yaralanmalarının olduğunu ve daha sonra birlikte kalmaya devam ettiklerini anlattığı da iddianamede yer aldı.

ADLİ TIP RAPORU

Adli Tıp raporuna göre Çelik’in sol gözaltında morarma, sol gözünün içinde kanama, sol bileğinde kırık olduğu tespit edildi. Yaralanmasının hafif nitelikte olmadığı, vücuttaki kırığın hayati fonksiyonlara etkisinin orta derece olduğu rapor edildi.

Editör: Yudum Özel