Olay, Rusya'da Moskova yakınlarında meydana geldi. 38 yaşındaki bekar anne Anastasia Milosskaya'nın cesedi çöp konteynerinin içinde bulundu. Dövülüp, ardından da boğulduğu tespit edilen Anastasia Milosskaya'nın plastik bir şilteye sarılı vaziyette çöpe bırakıldığı görüldü. İddialara göre anne Anastasia Milosskaya, kızının cinayete karışan erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermedi. Bunula birlikte erkek arkadaşı ile görüşmesine izin verilmeyen kız çocuğu, sevgilisiyle bir olup annesinin cinayetini planladı.

Ukrayna bildirdi: Rusya, Ukrayna'nın enerji tesislerine saldırdı Ukrayna bildirdi: Rusya, Ukrayna'nın enerji tesislerine saldırdı

Polis, katillerin 14 yaşındaki kızı ve kızının 15 yaşındaki erkek arkadaşı olduğunu düşünüyor. Polis kayıtlarına göre ikili, Anastasia Milosskaya'yı öldürmeleri için 2 kişiye 3 bin 650 sterlin ödedi. Soruşturma komitesi de iki şüphelinin Anastasia Milosskaya'nın biriktirdiği 30 bin 000 sterlinden fazla parayla yaşamayı planladığını iddia ediyor.  Soruşturma bitene kadar cinayet şüphelileri bir ay boyunca, ergen tesisinde kalacak. Eğer sanıklar suçlu bulunursa alabilecekleri maksimum cezanın 10 yıl olduğu, reşit olana kadar bir ıslah evinde kalacakları belirtiliyor.