Pazartesi günü ay tüm gün kova burcunda ilerliyor. Toplumsal konuların dikkat çektiği bir gündeyiz. Başkalarına yardım etme açısından güzel bir gündeyiz.

Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat! Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat!

Salı günü 11:32'ye kadar ay boşlukta ilerliyor. Önemli işlerimizi bu zaman dilimine bırakmamalıyız. Sonrasında ay balık burcuna geçiş yapıyor ve rahat bir eneji akışına geçiyoruz. Önemli iş ve görüşmelerimiz açısından çok uygun bir zaman diliminde olacağız. Sağlam adımlar atmak, fikir alışverişlerinde bulunmak açısından çok uygun olacaktır.

Çarşamba günü boyunca ay balık burcunda ilerliyor olacak. Öğle saatlerini es geçersek gün genelinde gayet olumlu açılar mevcut. Eğitim başvuruları yapabilir veya iş girişimlerinde bulunabiliriz. Finansal konularda da adımlar atabileceğimiz bir günde olacağız.

Perşembe günü saat 09.38 ile 13.01 arası ay boşlukta olacak. Önemli işleririmizi bu zaman dilimine bırakmamalıyız. Sonrasında ay koç burcuna geçiş yapıyor. Günün diğer yarısında enerjimiz çok daha aktif olmaya başlıyor. Öğleden sonra daha aktif ve hareketli olacağız. Spor, koşu veya yürüyüşler enerjimizi doğru kanalize etmek için gayet uygun olacaktır.

Cuma günü ay tüm gün koç burcunda ilerliyor. Enerjinin çok yüksek olduğu bu günde kazalara, yaralanmalara ve gerilimlere dikkat etmeliyiz.

Cumartesi günü 11:19 ile 14:45 saatleri arasında ay boşlukta olacak. Önemli işleririmizi bu zaman dilimine bırakmamalıyız. Sonrasında ayın boğa burcuna geçişiyle maddi konular ön plana çıkıyor. Bugün olayları abartmamaya özen göstermeliyiz.

Pazar günü boyunca ay boğa burcunda ilerliyor. Günün biraz yavaş geçtiğini düşünebiliriz. Bunun dışında gerginlikler, kırılganlıklar yaşanabilir, dikkatli olmalıyız.