Haftaya ay aslan burcunda başlıyoruz. Otorite olarak nitelendirdiğimiz insanlarla olan iletişimimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Saat 10.25 ile 22.39 saatleri arasında ay boşlukta olacağından önemli iş ve girişimlerden uzak durmalıyız. Gün boyunca genel rutinlerimizle ilerleyebiliriz.

Salı günü boyunca ay başak burcunda ilerliyor. Önemli iş ve girişimler için değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. İşlerimizi titizlikle halledeceğimiz bu günde ufak detaylara odaklanabiliriz.

Çarşamba günü ay başak burcunda ilerliyor. Saat 12.30'da ilişkiler gezegeni venüs terazi burcuna geçiyor. İlişkilerimizin daha rahat aktığı bir sürece giriyoruz. Venüsün temsil ettiği konularda da reaksiyon alabiliriz. Güzellik, estetik ve alışveriş gibi konularda adımlar atabiliriz.

Perşembe günü 07.55 ile 11.07 arasındaki saatlerde ay boşlukta olacak. Sonrasında ay terazi burcuna geçiyor. Güzellik, estetik, tasarım, alışveriş gibi konular için çok güzel zamanlar, değerlendirebiliriz. Ay venüs kavuşumunun yaşandığı öğle saatlerinde aşk, güzellik, sanat  ve ilişkiler konusunda çok güzel bir süreçte olacağız. 

Cuma günü ay terazi burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde merkür de yay burcuna geçiş yapıyor. Abartılı durum ve davranışlardan uzak durmamız gerekiyor. Söylemlerimizinde fanatizmden uzak durmalıyız.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Cumartesi ay terazi burcunda ilerliyor. İlişkiler açısından gergin bir enerji hakim. Söylemlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Ay 18.05 ile 21.38 saatleri arasında boşlukta olacak. Bu süreçte önemli konuşma ve görüşmeler yapmaktan uzak durmalıyız. 21.39'da ay akrep burcuna geçiş yapıyor. Gergin enerjiler hakim olsada iletişim açısından çevremizden akıl alacağımız bir zaman diliminde olacağız.

Pazar günü ay akrep burcunda ilerliyor. Gergin ve olumsuz enerjilerin olduğu bir zaman dilimi hakim. Bugün ilişkilerimize ve iletişimimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz.