MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 3 terörist daha etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 3 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Köşe yazarı Muhammed Tayyar Türkeş, gazeteci Abdurrahman Dilipak'ın oğlu Taha Dilipak hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Türkeş, sosyal medya hesabında yaptığı Taha Dilipak hakkındaki paylaşımlarla dikkat çekti. Türkeş, ilk paylaşımında Dilipak'a göndermede bulunarak şunları yazdı:

"Abdurrahman Dilipak sana minicik bir soru.? Oğlun Taha Dilipak İsrailli bir şirketin distribütörümü değil mi ? İnkar edersen benden talep ettiğini yazacağım.!

"BU TEKNOLOJİ İSRAİL'E AİT, BEN DE BU İŞİ PARTNERİM İLE BERABER YAPIYORUM"

Türkeş, sonraki paylaşımında ise şu iddialarda bulundu:

"...Ve ertesi gün oğlu Taha ile beylerbeyi Madoda buluştuk Nasıl yardımcı olabileceğimi sorduğumda.? Bursa Büyükşehir belediyesine sanal şehir uygulaması için teklif verdiğini kamerayla tüm şehrin Sokak sokak adım adım dolaşılacağını kaydedeceklerini isterse insanların burada Bursa’ya gelmeden sanal ortamda gezelebileceklerini anlattı.. Ben de kendisine Türkiye’de böyle bir teknolojinin olmadığını bu teknolojinin hangi ülke menşeili olduğunu sordum.! O da bana İsrailli bir ortağım var.! Bu teknoloji İsrail’e ait ben bu işi partnerim ile beraber yapıyorum dedi..."