Türk pop müziğinin sevilen yıldızı Demet Akalın, sosyal medyada da çok popüler. Her sözü olay olan Akalın, Acun Ilıcalı ile anlaştığını ve yeni bir programa başlayacağını hayranlarına müjdelemişti. Müge Anlı ile yarışacağı iddia edilen ve heyecanla beklenen bu programda Demet Akalın'ın partneri belli oldu.

Demet Akalın, Jess Molho ile partner oldu

Instagram'da Acun Ilıcalı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını "Hayırlı olsun diyelim" notuyla paylaşan Demet Akalın, TV8'de yeni bir gündüz kuşağı programına başlıyor. Programın partneri ise Jess Molho oldu. Demet Akalın, ünlü sunucu ile fotoğraf çekilerek 'Hayata dair ne varsa konuşacağız' notunu düştü.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

“Yeni program için kutlama yemeği yedik"

Şarkıcı Demet Akalın, sunucu Jess Molho ile birlikte yeni bir gündüz kuşağı programına hazırlanıyor. Akalın, meslektaşı ve yakın dostu Esra Balamir ile İstinye Park'ta alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir programa başlayacağını duyuran Demet Akalın, “Yeni program için kutlama yemeği yedik. Program hazırlıkları için de alışverişe çıktık” dedi.