Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in kendisi hakkında ileri sürdüğü Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) arayarak baskı kurdukları iddiasını sosyal medya üzerinden yalanladı. 

"BU SEVİYESİZLİĞİ KINIYORUM"

Bu yalanı reddettiğini bildiren Gül "Bu seviyesizliği kınıyor, kendilerini sorumlu davranmaya davet ediyorum" ifadelerinde bulundu. 

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Gül, şunları kaydetti:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, milli iradenin tam olarak yansıması için yapılan çalışmaları ve meşru hak arayışlarını gölgelemek ve bu süreçte YSK’yı baskı altına almak amacıyla bir takım iddialarda bulunmaktadır. Adalet Bakanı olarak YSK’yı aradığım yalanını reddediyorum. Bu seviyesizliği kınıyor, kendilerini sorumlu davranmaya davet ediyorum"

Teleferik kazasında bilirkişi raporu: İşlemler kağıt üzeri̇nde yapılmış! Teleferik kazasında bilirkişi raporu: İşlemler kağıt üzeri̇nde yapılmış!

"SOYLU'YA DA AYNI İDDİADA BULUNDU"

CHP'li Muharrem Erkek, Adalet Bakanı Gül'ün yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da seçim sonuçları ile alakalı YSK'yı aradığını ifade etmiş; ardından Soylu'dan da sosyal medya üzerinden yanıt gelmişti.

Muharrem Erkek'in iddiaları yalanlayan Soylu, suç duyurusunda bulunacağını bildirmişti.

Editör: TE Bilişim