11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ülke olarak yaraları sarmak için seferber olmuşken depremin bıraktığı maddi ve manevi enkazın etkileri devam ediyor.

Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'da meydana gelen deprem felaketinde zor durumda kalan vatandaşlar için sadece Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanından yardımlar geliyor. Hayatlarını yeniden kurmak zorunda olan deprem mağdurları en temel ihtiyaçları olan beslenme için bile devamlı gelecek yardımlara muhtaç. 

Afetzede öğrenciler ise, depremden kaçıp çadırda kaldıklarını, ders çalışmayı geçin kitap bulacak bir imkanlarının olmadığını belirterek KPSS'nin ertelenmesini talep ediyor.

MEB yapay zeka uygulamaları eğitici eğitimi kursu başlatıyor MEB yapay zeka uygulamaları eğitici eğitimi kursu başlatıyor

Twitter'da yetkililere seslenen afetzede öğrenciler, afeti yaşayan, ailelerini, sevdiklerini kaybeden insanların hayatlarını ikame ettirmek için girdikleri KPSS'de fırsat eşitsizliği olmaması adına KPSS'nin ertelenmesini istiyor.