Dilan Çicek ve Mert Yazıcıoğlu'nun ortaya çıkan ilişkileri herkesi şoke ederken, Afra Saraçoğlu tarafında da yeni bir gelişme yaşandı. Adı Mert Ramazan Demir ile aşk iddialarına karışan güzel oyuncu, kendisini takipten çıkaran Mert Yazıcıoğlu'nu takipten çıkradı. Birbirlerini sosyal medyadan silen eski sevgililerin dostluğu da artık bitti.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

En son Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu iddia edilen Afra Saraçoğlu hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre magazin programında Mert Ramazan Dermir'in Afra Saraçoğlu'nun evinden gizlice çıkarken görüldüğü iddia edildi. İddianın detayları ise şöyle; "Mert Ramazan Demir, Afra Sraçoğlu'nun evine gidiyor. Bir süre sonra Mert güneş gözlüğü ile evden çıkıyor ve bir kahveciye gidip kahve alıyor. 1 saat sonra Afra, köpeği ile birlikte evden çıkıyor ve kapının önüne onu almaya bir araya geliyor. Arabasının plakası ve modeli de belli"

detail-photo-fancybox-2