"Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği", Resmi Gazete'de yayımlandı "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği", Resmi Gazete'de yayımlandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremlerin ardından AFAD ve diğer STK'ların yanında ünlü şarkıcı Haluk Levent'in kurduğu AHBAP derneğine de dünyanın birçok yerinden yardımlar gelmeye devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine giderek maddi manevi destek olan Haluk Levent ve AHBAP üyeleri sosyal medyada da güçlü bir etkileşim ağı sahip olmasıyla birçok canın enkaz altından kurtarılmasına ve sahip çıkılmasına yardımcı oldu.

Depremin ilk anından beri yardım organizasyonları sürdüren AHBAP'a binlerce kişi de bağışta bulundu. 

AHBAP'a yapılan yardımlar, 850 milyon TL'ye ulaştı, Levent, geçtiğimiz günlerde, toplanan yardımların nereye gideceğini tek tek açıklayacağını söylemesinin ardından şeffaflık için derneğin denetleneceğini de söyledi. 

BÜTÜN SATIN ALMALAR İNCELENECEK

Her türlü desteği, kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşan Levent, son olarak derneğin iki bağımsız firma tarafından denetleneceğini bildirdi, paylaşımına şunları yazdı:

"Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize.''