Süper Lig'de başarısız bir performans gösteren Beşiktaş, Ahmet Nur Çebi'den talimat aldı. 

Transfer arayaşını sürdüren Ahmet Nur Çebi, bomba gibi bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Çebi'nin kadrosuna dahil etmek istediği isimler arasında Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca gibi yıldız isimler var. 

"Genç kadro ile yola devam edeceğim"

Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında önceliklerinin genç yetenekler olduğunu belirtti.  Yapılan planlamalar sonucunda verdikleri kararlardan biri ise, maaşları yüksek bulunan eldeki oyuncuları göndererek maliyetleri düşürmek. Ardından ise deneyimli birkaç oyuncuyu kadroya katıp gençler ile harmanlanmış bir takım oluşturmak.

 Aboubakar. Yıldız golcü ile görüşmelere başlandı

Beşiktaş yönetimi, hücum hattındaki üçlüyü belirlediğini düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Yeni sezonda hücum hattı için Cenk Tosun'u bekleyen Beşiktaş, Everton ile sözleşmesi bitip serbest kalacak olan Milli yıldızın kararını açıklamasını bekliyor. Bir diğer hedef ise 3'üncü kez dönme ihtimali olan Aboubakar. Yıldız golcü ile görüşmelere başlandı. Aboubakar'ın da geri dönme noktasına istekli olduğu  belirtildi.

Beşiktaş - Altay karşılaşmasının VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu oldu

Beşiktaş'ın bugün sahasında oynayacağı Altay maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Yaşar Kemal Uğurlu oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Altay'ı konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Okan Buruk: Fenerbahçe'yi her anlamda gerimizde bıraktık Okan Buruk: Fenerbahçe'yi her anlamda gerimizde bıraktık

BEŞİKTAŞ - ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş - Altay maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.  fotomac.com.tr'de yer alacak.

EKSİK SAYISI 6 OLDU

Adana Demirspor deplasmanına Rosier, Oğuzhan, Josef ve Pjanic'den yoksun çıkan Beşiktaş'ta, Altay karşısındaki eksik futbolcu sayısı ise 6. Henüz iyileşmeyen Rosier ve Oğuzhan'a, Adana maçında Larin ve Rıdvan eklenmişti. Pjanic ise idmanda sakatlandı. Batshuayi de sarı kart cezası yüzünden Altay karşısında sahada olmayacak.

BEŞİKTAŞ-ALTAY MUHTEMEL İLK 11'LER

Beşiktaş-Altay muhtemel ilk 11'ler belli oldu.

BEŞİKTAŞ: ERSİN, KEREM, WELINTON, VIDA, UMUT, JOSEF, GHEZZAL, ATIBA, EMİRHAN, ALEX, GÜVEN

ALTAY: LIS, BJÖRKANDER, İBRAHIM, NADERI, CABRAIL, THIAM, ZEKI, PINARES, RODRIGUEZ, KAPPEL, BAMBA

BEŞİKTAŞ: ERSİN, KEREM, WELINTON, VIDA, UMUT, JOSEF, GHEZZAL, ATIBA, EMİRHAN, ALEX, GÜVEN

ALTAY: LIS, BJÖRKANDER, İBRAHIM, NADERI, CABRAIL, THIAM, ZEKI, PINARES, RODRIGUEZ, KAPPEL, BAMBA