Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, yardıma ihtiyacı olan hanelerin gelir durumlarına göre ödenen aile destek yardımı 850 TL-1.250 TL olarak güncellendi. Vatandaşlar, Aile Destek Programı kapsamında yapılan yardım ödemelerin yeni yıldan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merak ediyordu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hakan Çelik'in CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Netflix Türkiye, bünyesinde 13 binden fazla çalışan istihdam ediyor Netflix Türkiye, bünyesinde 13 binden fazla çalışan istihdam ediyor

Seyircilerden gelen, "Aile destek paketi ödemeleri ocak ayının 8'inde değil de yılbaşından önce yatar mı?" sorusuna Bakan Yanık, "Hemen çalışalım. Şuanda doğrusu tarihi hatırlamıyorum ama yılbaşından önce bir yılbaşı hediyesi yapalım inşallah." yanıtını verdi. Bakan Derya Yanık sosyal medya hesabı Twitter'dan da yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, Aile Destek Programı ödemelerinin yeni yıldan önce hesaplara yatırılması için çalışmalara başladık." ifadelerini kullandı.