Shov TV'nin salı akşamları yayınlanan sevilen dizisi Aile, finale adım adım yaklaşıyor. 

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor.

28. bölümde neler olacak?

Devin’in hastaneden taburcu olmasıyla birlikte aile rahat bir nefes alırken Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Devin’i (Serenay Sarıkaya) yeni bir sınav bekliyordur.

Uğradığı saldırı yüzünden Devin’in hamilelik süreci ve doğumu, hem kendisi hem de bebeği için hayati risk taşımaktadır. Aslan, baba olmayı her şeyden çok istese de Devin’i kaybetme ihtimalini göze alamaz. Devin’in sağlığı için gebeliği sonlandırmaları gerektiğini düşünürken, Devin bu konuda kararsızlık yaşamaktadır.

Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Seher dünya gözüyle yapmak istediklerinin bir listesini çıkarır. Aslan ise babaannesinin isteklerini yerine getirmek için Devin’le birlikte harekete geçer. İkilinin, Seher’le birlikte geçirecekleri bir gece, aileleri için önemli olacaktır. Diğer taraftan Hülya ise İlyas’ın ölümünden sonra Kıymet’in kendileri için bir tehdit olabileceğini düşünür ve onu ziyaret eder. Ferman, söz verdiği gibi Aslan’ı öldürme planını kurmaya başlar. Bunun için Arnavut Babür'ün kapısını çalacaktır.

Aslan’ın marinada işçilere verdiği veda yemeğini basan Babür, marinaya çökebilmek için Aslan ve Bedri’nin başına bela olacaktır. Bedri ve Yağmur, sürpriz bir yemekte Nedret ve Neşe’ye evlilik kararlarını açıklarlar. Ancak Neşe, bu karara hiç de sıcak bakmamaktadır. Diğer taraftan Nedret de Yağmur’un geçmişiyle ilgili bazı bilgilere ulaşır. Herkesin bir araya geldiği o akşam yaşananlar, tüm aile için hem mutlu hem de hüzünlü olayları beraberinde getirecektir.

Dizinin yeni bölümü bu akşam Show TV'de..