14 Mayıs seçimleri yaklaşırken siyaset kulvarında hareketlilik başladı. TÜGVA'nın eski Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Dr. Enes Eminoğlu da seçim çalışmalarında AK Parti için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekmeleddin İhsanoğlu o seçimin perde arkasını anlattı: İşin mimarı Devlet Bahçeli Ekmeleddin İhsanoğlu o seçimin perde arkasını anlattı: İşin mimarı Devlet Bahçeli

Sosyal medya adresi Twitter üzerinden siyasi faaliyetlerini duyuran Eminoğlu, Esenler, Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu ziyaretiyle ilgili bilgi paylaştı.

Eminoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her kapının eşiğine, 
Her sofranın kaşığına,
Bucak bucak, köşe köşe..

Çalışmalarımıza ilçelerimizin her bir mahallesinde bulunan seçim irtibat bürolarında vatandaşlarımızla buluşarak devam ediyoruz."

DR. ENES EMİNOĞLU KİMDİR?

Bir dönem TÜGVA Genel Başkanlığı görevinde bulunan Enes Eminoğlu, İstanbul Fatih doğumludur. 2003 yılında Eyüp Lisesi'nden mezun olmuştur. 2008 yılında İngiltere’deki University of Wales’ta İşletme bölümünde lisans öğrenimini tamamlayan Eminoğlu 2010 yılında; İngiltere’deki University of East London’da Uluslararası İşletme bölümünde yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 2014 yılında da Anadolu Üniversitesi İlahiyat bölümünü tamamladı. 

Eminoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti İstanbul 2.bölge 15. sıradan milletvekili adayıdır.