Bakan Uraloğlu Artvin'de: Bizim işimiz size hizmet edebilmek Bakan Uraloğlu Artvin'de: Bizim işimiz size hizmet edebilmek

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, depremin etki alanının genişliği ve hava koşullarının bazı imkansızlıkları beraberinde getirdiğini belirterek devletin tüm olumsuz şartlara rağmen eski tecrübelerinden de faydalanarak 270 binin üzerinde personel ile 35 bin yerli ve yabancı arama kurtarma ekibini bölgeye sevk ettiğini bildirdi.

"Maddi-manevi her türlü desteğine şahit olduk"

Yaşanan sürecin kolay olmadığının altını çizen İsmail Güneş, "Dayanılmaz acılara şahitlik ettik. Bu acıları hep beraber yüreğimize gömeceğiz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı geri getirmek mümkün değil ama depremin yaralarını sarmak da hepimizin boynunun borcu. Devletimiz bir taraftan vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya gayret gösterirken diğer taraftan bizi millet yapan en önemli özelliğimiz olarak ülkenin her tarafından insanların maddi-manevi her türlü desteğine şahit olduk. Bu bizi ayakta tutan en önemli unsurdur." ifadelerini kullandı.