MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 7 terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 7 terörist etkisiz hale getirildi

Muğla'nın Milas ilçesi Akbelen ormanında, genişletilmek istenen kömür madeni sebebiyle ağaç kesimine karşı çıkan vatandaşlar ayaklanmıştı. Bunun üzerine bölgeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetle vatandaşlar arasında kargaşa çıktı.

Bölgeye gelip çevrecilerle görüşen Kemal Kılıçdaroğlu'nun kesim alanına gitmeden bölgeden ayrılmak istemesi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'na karşı, "Arabaya değil fabrikayaşeklinde slogan attı..

İyi ki İktidar Olamadınız!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Akbelen'de kendisine tepki gösteren vatandaşa hakaret etti.

Tanal, "Bizim sayemizde kazanacaktınız. iyi ki iktidar olamadınız" diyen kadına karşı "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. Sen AKP'nin provokatörüsün." diyerek bağırdı.

Alandakiler tarafından yuhalanan Tanal, "Hadi çık alandan" denilerek bölgeden kovuldu.

Akbelen ile ilgili ortaya atılan iddialara karşı ise şirketin yetkili kişileri tarafından. "YK Enerji çalışanları, hissedarları ve paydaşları olarak bizler de tüm yurttaşlarımız gibi en üst düzeyde çevre bilinci ve hassasiyetine sahibiz." açıklaması yapıldı.