Hercai dizisindeki Miran karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü, özel hayatıyla da merak konusu oluyor. Son projesi Tuzak dizisinde başarılı bir performans sergileyen Akın Akınözü, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Hayranları, Akın Akınözü'nün yeni rolünü merakla bekliyor.

Tuzak ve Hercai dizilerinde başrol oynayan Akın Akınözü, Ebru Şahin ile uyumlu bir çift yarattı. Yetenekli ve yakışıklı oyuncu, izleyicileri kendine hayran bıraktı. Akınözü'nün yeni projesi ise merak uyandırdı.

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Akın Akınözü “Aile Albümü”nde!

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, yeni dizi projesi için O3 Medya ile anlaştı. Akınözü, geçen sezon "Tuzak" dizisinde başarılı bir performans sergilemişti. Yeni dizisinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı, ancak hayranları heyecanla bekliyor.

Yerli ve yabancı bir çok hayranı olan Akınözü'nün rol alacağı dizinin adının “Aile Albümü”olduğu öğrenildi. Projenin yönetmen koltuğunda ise “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ve “İstanbullu Gelin” gibi ekran tarihine geçen unutulmaz dizileri çeken Zeynep Günay oturacak. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.