Ünü Güney Amerika’dan sonra Rusya’ya da yayılan Akın Akınözü, daha önce Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü olmuştu. Ününe ün katan Akınözü, bu sefer de 21 Bin+ ileti sayısı ile Şili popüler gündeminde yer aldı. Hercai ve Tuzak dizilerindeki performansıyla izleyicileri büyüleyen Akın Akınözü, popülaritesiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı

Akın Akınözü çok konuşuluyor

Tuzak dizisindeki performansıyla izleyicileri etkileyen Akın Akınözü, Yeni Nesil Jön olarak adlandırılan başarılı erkek oyunculardan biri. Yakışıklı oyuncunun yeni projesi büyük bir merakla takip ediliyor. Akın Akınözü'nün oyunculuk yeteneği ve başarısı ise konuşulmaya devam ediyor.

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara’da doğmuştur. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math bölümlerinde okuyup, oyunculuk eğitimi almıştır. 2014 yılında Azrail filmiyle sinemaya giriş yapmıştır. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynamış, sonra Arkadaşlar İyidir dizisinde yer almıştır.

Daha sonra Atv'de Hercai dizisinde Miran rolünü canlandıran sonra da Tuzak dizisinde rol alan Akın Akınözü 1.80 metre uzunluğunda, 76 kilo ağırlığında ve Oğlak burcundandır.