Ünlü Aktör haftalık olarak yapılan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunda sosyal medyada  tahtını korumaya devam ediyor! Somera.com da yayınlanan 2022 yılının en çok konuşulan erkek oyuncuları listesi yayınladı. Listede Akın Akınözü kendini zirveye taşıdı!

Sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi olan Akın Akınözü Hercai dizisiyle tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi. Kaderimin Oyunu ve yayında olan Tuzak ile oyunculuk performansıyla hayran kitlesi daha da büyümeye devam ediyor! Tuzak dizisinde Avukat Umut karakteriyle hayranlarının gönlünü bir kez daha fetheden Akın Akınözü yine listede yerini koruyor.Başrollerinde Akın Akınözü (Umut) ve Bensu Soral (Çiçek) dışında dizide Talat Bulut (Aslan), Rıza Kocaoğlu (Güven), Onur Durmaz (Ali), İlayda Çevik (Luna), Yağız Can Konyalı'nın (Mete) yer aldığı Tuzak dizisi büyük bir merakla izleniyor. 

Çalıştığı başarılı projelerle isminden söz ettiren ve dünyada milyonlarca hayranı ve takipçisi olan Akın Akınözü'nün başrolünde yer aldığı Tuzak dizisiyle izleyicileri ekran başına kiliyor.Yurt içinde ve yurt dışında büyük bir hayran ve takipçi kitlesi olan Akın Akınözü aksiyon ve oyunculuk performansıyla adeta devleşerek sosyal medyada trendlerde ilk sırada kalmayı hep başarıyor.

'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek? 'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek?