Sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular arasında yer alan Akın Akınözü, Türkiye'de ve yurtdışında hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Hercai dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, son olarak Tuzak dizisinde karşımıza çıkmıştı. Şimdilerde ise Aile Albümü dizisiyle gündeme gelen Akınözü'nün yeni rol partneri merak konusu oldu.

Akın Akınözü'nün rol partneri merak konusu oldu

Aile Albümü dizisi, Akın Akınözü hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin başrolünde, Tuzak ve Hercai dizisinden tanıdığımız Akın Akınözü yer alıyor.

Adım Farah, Ruhun Duymaz, Son Yaz, İstanbullu Gelin gibi başarılı projelere imza atan bir yapım şirketi 03 Medya, bu sefer de Aile Albümü dizisini ekranlara getiriyor. Dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay üstleniyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merakla bekleniyor. Peki, Akın Akınözü'nün dizideki partneri kim olacak? İşte detaylar...

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Akın Akınözü'nün partneri kim olacak?

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Aile Albümü'nün oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Başrolünde Akın Akınözü'nün yer alacağı dizide, ona eşlik edecek kadın oyuncu henüz belli değil. Ancak kulislerde birçok ismin adı geçiyor. İddialara göre Akınözü'nün partneri olarak Aslıhan Malbora ile görüşüldüğü iddia ediliyor.