Aydınlık yazarı İsmet Özçelik, köşe yazısında Ali Babacan'ın yeni parti için oldukça kararlı olduğunu ve Çukurambar'da bir pastanede Beşir Atalay'la görüştüğünü iddia etti. 

Her yeni gün 'yeni parti kurulacağı' iddialarına ilişkin haberler gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin yeni bir iddia da Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik'ten geldi. Özçelik bugün kaleme aldığı yazısında Ali Babacan'ın Çukurambar'da bir pastanede Beşir Atalay'la görüştüğünü öne sürdü. 

Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu! Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu!

"ALİ BABACAN ÇOK KARARLIYDI"

Gazeteci Özçelik, yeni bir parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan ve Beşir Atalay'a ilişkin aldığı kulis bilgisini ileterek, 'Babacan ve Atalay Ankara'da bir mekânda bir araya geldi. Burada ayaküstü insanlarla sohbet de eden ikiliye dair; Ali Babacan çok kararlıydı. Gemileri yakmış gibiydi. Güçlü bir işaret aldığı anlaşılıyor. Ama Beşir Bey’i biraz tedirgin gördüm'' ifadelerini kullandı.

"YOLA DEVAM DEĞİL, YOLUMUZA DEVAM"

Babacan gemileri yakmış gibi başlıklı yazısında Özçelik ''Olay sonrası Gül-Babacan ekibine yakın isimlerle sohbet ettim. Yola çıkmışlar. Ama “yola devam” değil. “Yolumuza devam” havasındalar. Zamanlamayı sordum. “En uygun zaman” karşılığını verdiler.'' ifadelerinde bulundu. 

Editör: TE Bilişim